Maxikarkki

We're performing some maintenance right now, and our website is temporarily unavailable.

Sorry for the inconvenience; please check back later!

TIETOA MEISTÄ

Maxikarkki.fi on herkkuja myyvä kauppa verkossa. Sen omistaa Net Trading Group Åland Ab, Net Trading Group AB:n tytäryhtiö. NTG on verkkokauppayritys, joka toimii pohjoismaisilla markkinoilla. Ostamalla Maxikarkista voit olla varma, että ostat laatutuotteita alhaisin hinnoin!

Irtomakeisvalikoimastamme löydät runsaasti irtomakeisia hyvään hintaan. Makeiset ovat saatavilla sopivan kokoisissa laatikoissa, jotka on pakattu hygieenisessä ympäristössä. Näin asiakkaamme voivat vaivattomasti ostaa montaa eri makeistyyppiä ja olla aina varmoja, että saavat korkealaatuisia tuotteita.

Irtomakeisten lisäksi meiltä löytyy markkinoiden suurimpien makeis- ja herkkuvalmistajien suosituimpia, valmiiksi pakattuja tuotteita. Virvoitusjuomat ja muut herkut saat myös vaivattomasti tilattua meiltä! Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja otamme mielellään vastaan tuoteideoita!

Tavaramme toimittaa Posti ja tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Tietoa omistajista

Maxikarkin omistaa Net Trading Group Åland Ab (y-tunnus: 2848790-6)

Net Trading Group Åland Ab
c/o Ålands Företagsbyrå Ab
Nygatan 9
AX-22100 MARIEHAMN

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

Hoppsan!

Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

Hupsis

Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.