TIETOA MEISTÄ

Maxikarkki.fi on herkkuja myyvä kauppa verkossa. Sen omistaa Net Trading Group Åland Ab, Net Trading Group AB:n tytäryhtiö. NTG on verkkokauppayritys, joka toimii pohjoismaisilla markkinoilla. Ostamalla Maxikarkista voit olla varma, että ostat laatutuotteita alhaisin hinnoin!

Irtomakeisvalikoimastamme löydät runsaasti irtomakeisia hyvään hintaan. Makeiset ovat saatavilla sopivan kokoisissa laatikoissa, jotka on pakattu hygieenisessä ympäristössä. Näin asiakkaamme voivat vaivattomasti ostaa montaa eri makeistyyppiä ja olla aina varmoja, että saavat korkealaatuisia tuotteita.

Irtomakeisten lisäksi meiltä löytyy markkinoiden suurimpien makeis- ja herkkuvalmistajien suosituimpia, valmiiksi pakattuja tuotteita. Virvoitusjuomat ja muut herkut saat myös vaivattomasti tilattua meiltä! Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja otamme mielellään vastaan tuoteideoita!

Tavaramme toimittaa Posti ja tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Tietoa omistajista

Maxikarkin omistaa Net Trading Group Åland Ab (y-tunnus: 2848790-6)

Net Trading Group Åland Ab
c/o Ålands Företagsbyrå Ab
Nygatan 9
AX-22100 MARIEHAMN

Osto- ja toimitusehdot

Yleistä

Tuotteita myy Net Trading Group Åland Ab (y-tunnus: 2848790-6) ja näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin Maxikarkki-verkkokaupasta ostettavien tuotteiden kauppaan. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Net Trading Group Åland Ab pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan käytöstä ja säilytyksestä. Mikäli olet alle 18 vuotta sinulle tulee olla huoltajan lupa tilata Maxikarkki-verkkokaupasta. Kaikki petosyrirykset ilmoitetaan viranomaisille.

Asiakas vastaa tunnuksillaan tapahtuvasta asioinnista verkkokaupassa. Mikäli asiakas havaitsee tai epäilee tunnuksiensa väärinkäyttöä, on asiakkaan vastuulla välittömästi ilmoittaa asiasta Maxikarkille. Mikäli Net Trading Group epäilee asiakkaan tunnuksen väärinkäyttöä, on sillä oikeus sulkea asiakkaan käyttäjätunnus.

Maksutavat

Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä joko luottokortti- tai verkkopankkimaksuna (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki). Käytössäsi on myös lasku- ja osamaksupalvelut Collector ja Jousto. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla. Lue lisää Paytrailista. Makusvaihtoehtona on nyt myös MobilePay!

Käytössässi on myös Collector Lasku/Osamaksu -palvelu jolla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95€ laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Paytrailin asiakaspalvelu kuluttajille: 020 718 1830 (Arkisin klo 8-19). Lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Viikonloppuisin ja muina aikoina: asiakaspalvelu@paytrail.com

Noutamattomat tilaukset

On asiakkaan vastuulla antaa olemassa oleva ja oikea toimitusosoite. Mikäli toimitus palautetaan Maxikarkille väärän osoitteen vuoksi tai mikäli toimitusta ei noudeta, voidaan aiheutuneista kuluista periä 5€ lisämaksu. Toimitus tulee noutaa 5 arkipäivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Hinnat

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Alennuksia ei voida yhdistää toisiin alennuksiin. Alennukset ovat voimassa vain määrätyn kampanja-ajan, eikä niitä voi hyödyntää aiemmin tehtyihin tilauksiin.

Suoritetusta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Itse toimituksen mukana tulee myös paperinen lähete ja kuitti. Mikäli et vastaanota tilausvahvistusta 30 minuutin kuluessa tilaushetkestä, pyydämme tarkistamaan, että tietoihin on syötetty oikea sähköpostiosoite. Ilmoittamalla asiakaspalvelulle asiasta voimme lähettää uuden tilausvaihvistuksen ja päivittää mahdolliset virheet.

Reklamaatiot ja palautukset

Toimituksen vastaanottaja on velvollinen tarkistamaan toimitettujen tuotteiden kunnon. Ongelmatapauksissa (kuten vialliset tai puuttuvat tuotteet) tulee kohtuullisen ajan kuluessa olla yhteydessä Maxikarkkiin yhteydenottolomakkeen avulla. Tuotteiden mahdollinen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Palautusosoite on: 

Maxikarkki
PL 3079
AX-22111 Mariehamn
ÅLAND

Mahdolliset rahojen palautukset tehdään tilauksessa käytetylle maksukortille tai tilille ja sen hoitaa Paytrail. Palautusaika on 3-5 pankkipäivää palautuksen käsittelystä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietolain 8§ mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) 10§:n sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Asiakasrekisterin henkilötiedot ovat ainoastaan Maxikarkin käytössä eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi käytetään tilausvahvistuksen sekä toimitustietojen lähettämiseksi. Pidätämme myös oikeuden Maxikarkin omaan suoramainontaan, mikäli et ole toisin ilmoittanut. Lue koko rekisteriseloste alla. Mikäli haluat tehdä muutoksia tietoihisi tai poistaa ne, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Takuu- ja tuoteselosteasiat

Pyydämme tutkimaan tarkasti tuoteselosteet, mikäli olet allerginen ja yliherkkä tietyille ainesosille. Maxikarkki ei vastaa mahdollisista reaktioista. Mikäli olet epävarma tuotetiedoista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin pyrimme auttamaan.

Avoin osto- ja palautusoikeus

Sovellamme kuluttajaviraston suosittelemaa 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että tuotteen pakkaus on ehjä eikä sitä ole avattu.

Riita

Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko-ohjeisiin täällä.

Muuta

Kun teet ensimmäisen tilauksesi liityt automaattisesti uutiskirjeemme tilaajaksi. Sitä kautta saat upeita tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen itse tai olemalla meihin yhteydessä.

Tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot voivat sisältää painovirheitä, tuoteselosteiden epätarkkuuksia tai muita virheitä ja niitä voidaan muuttaa milloin hyvänsä ilman ennakkoilmoitusta. Maxikarkki ei vastaa mahdollisista tavarantoimittajien hintamuutoksista.

Toimitukset ja toimitusmaksut

Maxikarkki toimittaa tällä hetkellä vain Suomeen. Kaikki ennen klo 19 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä (arkisin) ja toimitetaan 2-4 päivän kuluessa asiakkaan valitsemaan toimipaikkaan. Logistiikkakumppanina toimii Åland Post ja toimituksista vastaa Posti sekä DB Schenker. Koska varastomme sijaitsee Ahvenanmaalla, siirtyvät tilaukset meiltä ensin Ahvenanmaan postin käsittelyyn ja vasta sen jälkeen Postille tai Schenkerille. Paketti näkyy seurannassa vasta, kun se on saapunut manner-Suomeen Postin tai Schenkerin käsittelyyn eli yleensä lähetystä seuraavana arkipäivänä. Tilaukset toimitetaan riippuen asiakkaan valinnasta joko Postin paketteina lähimpään toimipisteeseesi tai pakettiautomaattiin tai DB Schekerin Noutopistepakettina (voit itse valita haluamasi toimipisteen kassalla) ja voit seurata toimituksen kulkua seurantakoodin avulla. Seurantakoodi lähetetään sinulle automaattisesti myös sähköpostitse kun paketti on valmis ja lähtee matkaan. Saat myös halutessasi toimitustietoa tekstiviestitse. Paketti on noudettava toimituspaikasta 5 vuorokauden sisällä saapumisilmoituksesta. Katso postien sijainti. Lue lisää DB Schenker Noutopistepaketeista täällä. DB Schenkerin noutopisteinä ympäri Suomea toimivat mm. K-Marketit, R-Kioskit sekä monet paikallisesti toimivat yritykset.

Nouto_postista     

Toimitusmaksut

 • Postin paketti tai DB Schenker Noutopistepaketti 0-10 kg 5€
 • Postin paketti tai DB Schenker Noutopistepaketti 10-26 kg 8€

  FAQ

  • Kuinka pitkä päiväys tuotteissa on?

   Tuotteissa on vähintään 2 kuukauden parasta ennen -päiväykset. Lyhyemmät päiväykset ilmoitetaan erikseen tuotteiden sivuilla.

  • Mikä on tuotteiden toimitusaika?

   Toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksen lähettämisestä.

  • Miten saan kätevimmin tietoa eri kampanjoista ja tarjouksista?

   Suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme. Silloin saat sähköpostitse aina tuoreinta tietoa ajankohtaisista tarjouksista. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Suosittelemme myös seuraamaan meitä Facebookissa ja Instagramissa.

  • Mistä tiedän, että tilaukseni on matkalla?

   Heti kun varastomme on kerännyt, pakannut ja lähettänyt tilauksesi matkaan, niin saat siitä kuittauksen sähköpostitse.

  • Voinko perua jo maksetun tilaukseni?

   Tämä ei valitettavasi onnistu, sillä pyrimme heti tehokkaasti käsittelemään ja lähettämään tilauksesi matkaan, jotta vastaanottaisit sen mahdollisimman pian.

  • Miten otan yhteyttä Maxikarkkiin?

   Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

  • Mitkä maksutavat ovat käytössäni?

   Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä joko luottokortti- tai verkkopankkimaksuna (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki). Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla.

   Käytössässi on myös Collector Lasku/Osamaksu -palvelu jolla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lue lisää täältä.

  • Paljonko toimitus maksaa?

   Toimitusmaksu riippuu tilauksen kokonaispainosta: 

   - Postin paketti tai DB Schenker Noutopistepaketti 0-10 kg 5€
   - Postin paketti tai DB Schenker Noutopistepaketti 10-26 kg 8€
  • Toimitatteko ulkomaille?

   Juuri nyt toimitamme vain Suomeen.

  • Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

   Kun tilauksesi on vahvistettu, niin sitä ei valitettavasti voi enää muuttaa. Tilaus käsitellään heti tilaushetken jälkeen ja varastomme pakkaa sen mahdollisimman pian, jotta voimme taata nopean toimituksen.

  Tietosuojaseloste

  Tietosuojaseloste, Maxikarkki.fi

  Tämä tietosuojaseloste koskee Maxikarkki.fi -sivustoa, josta vastaa Net Trading Group NTG Åland AB (jäljempänä ”yhtiö”), ja sivuston maxikarkki.fi (jäljempänä ”sivusto”) käytön yhteydessä tai käyttäjien kirjautuessa sivustolle tapahtuvaa henkilötietojen keräämistä ja niiden käyttöä.

  Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tietyn yksityishenkilön tunnistamiseen ja joihin kuuluvat esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero ja IP-osoite. Sivuston käyttöön liittyviä tietoja, esimerkiksi tehtyjä ostoksia, pidetään myös henkilötietoina.

  Yhtiö vastaa sivuston käytön yhteydessä kerättävien tietojen käsittelystä. Yhtiö noudattaa kulloinkin voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

  Sisältö vastaa kulloinkin yhtiön sisäisessä tarkastuksessa ilmoitettua tietosuojaselostetta. Epäselvissä tapauksissa sisäisen tarkastuksen ilmoittama versio on pätevä. Yhtiön päivittäisestä toiminnasta vastaava esimies vastaa tietosuojaselosteen pitämisestä ajan tasalla myös sivustolla.

  1. Mitä tietoja säilytämme ja miten niitä käytämme
  Yhtiö kerää tietoja siitä, kuka käyttää sivustoamme ja miten hän sitä käyttää. Käytämme näitä tietoja sivustomme ja yleisen käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

  Käyttäjän itse antamat tiedot
  Yhtiö kerää sivuston käyttäjistä tietoja, jotka ovat:
  Nimi
  Osoite
  Postinumero
  Postitoimipaikka
  Puhelinnumero
  Sähköpostiosoite
  Salasana (tallennetaan salattuna)
  IP-osoite

  Jos käyttäjä tekee sivustollamme ostoksen, tallennamme lisäksi:
  Tiedot ostoksesta, esimerkiksi tuotteet, päivämäärän, ostoksen hinnan jne.

  Voimme myös muuttaa muita ostokseen liittyviä tietoja, kuten automaattisesti kertyviä tietoja maksunvälittäjästä ja asiaan kuuluvia tilastotietoja.

  Tiedot, joita keräämme sivuston käytöstä
  Yhtiö kerää palvelun käyttötietoja, joihin kuuluvat kirjautumisaika, kirjautumisten lukumäärä, palvelun käyttötapa, ostokset jne., ja tallentaa ne palvelimilleen.

  Evästeet
  Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle sivuston lataamisen yhteydessä. Yhtiö ei käytä evästeitä tietojen keräämiseen, joten emme voi yksittäisen käyttäjän käyttäessä sivustoa yhdistää käyttöä häneen yksityishenkilönä.

  Evästeet, joita maxikarkki.fi käyttää, ovat:
  Shopify; verkkokauppa-alustamme, jonka on kehittänyt Shopify, Inc.
  Google Analytics; tietojen analysointityökalu, jonka on kehittänyt Google, Inc.
  Google Adwords; mainosten kohdistamiseksi ja käyttäjän rekisteröintien seuraamiseksi, jonka on kehittänyt Google, Inc.
  Facebook Pixel; mainosten kohdistamiseksi ja käyttäjän rekisteröintien seuraamiseksi, jonka on kehittänyt Facebook, Inc.

  Kaikki evästeiden avulla kerätty tieto on anonyymiä, eikä sitä voida käyttää yksityishenkilöiden tunnistamiseen.

  2. Tietojen keräämisen tarkoitus
  Edellä mainittuja tietoja kerätään, jotta voimme täyttää rekisteröidyn asiakkaan kanssa tekemämme sopimuksen. Tietoja käytetään lisäksi palvelun parantamiseksi ja järjestelmän tyydyttävän kehittämisen varmistamiseksi. Niiden avulla voimme antaa tarjouksia ja alennuksia järjestämällä käyttäjien tarpeisiin mukautettuja oikeanlaisia kampanjoita. Yhtiö käyttää tietoja myös tilastojen luomiseen omaan ja yhteistyökumppaneiden käyttöön.

  3. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta
  Yhtiön harjoittama henkilötietojen käsittely perustuu oikeudellisesti käyttäjän antamaan hyväksyntään tälle tietosuojaselosteelle ja muille käyttöehdoille. Hyväksyntä on annettu tietoisesti, vapaaehtoisesti ja nimenomaisesti.

  Kun käyttäjä sivustolle rekisteröityessään klikkaa ”hyväksyn”-painiketta, hän antaa meille suostumuksensa käsitellä tietojaan. Tämän suostumuksen voi aina halutessaan peruuttaa ottamalla meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteella: info@maxikarkki.fi.

  4. Kenellä on pääsy tietoihin toimituksen yhteydessä
  Käyttäjän yhtiölle antamia tietoja voidaan jakaa seuraaville yrityksille:

  Shopify, Inc.; maailman johtava verkkokauppa-alusta. www.shopify.com
  Paytrail Oyj; suomalainen maksupalvelutarjoaja. www.paytrail.com
  Åland Post; suomalainen posti- ja logistiikkayritys. www.posten.ax
  Mailchimp, Inc; e-mail newsletter. www.mailchimp.com
  Norwegian Reward, lentoyhtiö Norwegianin kanta-asiakasohjelma. fi.norwegianreward.com

  Nämä yritykset käyttävät henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen kohdassa 2 ilmoitettuun tarkoitukseen. Yrityksiä sitovat yhtiön kanssa tehdyt tietojen käsittelyä koskevat sopimukset.

  5. Arkistointi- ja hävittämiskäytännöt
  Tietoja säilytetään niin kauan, kuin se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi. Tämä tarkoittaa, että hävitämme käyttäjän tiedot asiakassuhteen päättyessä, ellei tilinpäätöstä ja kirjanpitoa koskevista säännöistä muuta johdu.

  Käyttäjä voi milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista arkistoistamme ottamalla meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteella info@maxikarkki.fi. On huomattava, että poisto on peruuttamaton ja että kaikki kurssien käyttöoikeudet häviävät.

  Yksittäisiä asiakastietoja voidaan tilinpäätöstä ja kirjanpitoa koskevien sääntöjen vuoksi säilyttää pitempään. Tällaiset tiedot säilytetään kuitenkin erikseen.

  6. Miten tiedot säilytetään ja turvataan
  Yhtiö pitää asiakkaittensa yksityisyyden suojaa suuressa arvossa ja varmistaa, että sitä kunnioitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

  Yhtiö vakuuttaa, että tietoja säilytetään turvallisesti kulloinkin voimassa olevan tietosuojalain mukaisesti ja että tiedot eivät päädy asiattomien toimijoiden tietoon. Yhtiö vakuuttaa lisäksi, että tietoja säilytetään järjestelmissä, jotka vastaavat tarvittavaa tietoturvan tasoa luottamuksellisuuden, koskemattomuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

  Yhtiön työntekijät ja sopimuskumppanit on velvoitettu noudattamaan henkilötietojen käsittelyä koskevia lakeja, asetuksia ja sisäisiä ohjeita.

  7. Rekisteröidyn asiakkaan oikeudet
  Rekisteröityneellä asiakkaalla on oikeus tarkastaa, korjata, poistaa ja siirtää tietojaan ja vaatia henkilötietojen käytön rajoittamista sekä vastustaa tietynlaisen käytön sallimista.

  Käyttäjällä on myös oikeus valittaa tietosuojavaltuutetulle, jos henkilötietoja on hänen mielestään käsitelty Suomen lakiin perustuvien sääntöjen vastaisesti.

  8. Yhteystiedot
  Käyttäjä voi milloin tahansa kysyä meiltä käyttäjätietojensa käsittelystä ja vedota edellä mainittuihin oikeuksiinsa ottamalla sähköpostitse yhteyttä yhtiöön sähköpostilla info@maxikarkki.fi.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

  Hoppsan!

  Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

  Hupsis

  Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.