TIETOA MEISTÄ

Maxikarkki.fi on herkkuja myyvä kauppa verkossa. Sen omistaa Net Trading Group Åland Ab, Net Trading Group AB:n tytäryhtiö. NTG on verkkokauppayritys, joka toimii pohjoismaisilla markkinoilla. Ostamalla Maxikarkista voit olla varma, että ostat laatutuotteita alhaisin hinnoin!

Irtomakeisvalikoimastamme löydät runsaasti irtomakeisia hyvään hintaan. Makeiset ovat saatavilla sopivan kokoisissa laatikoissa, jotka on pakattu hygieenisessä ympäristössä. Näin asiakkaamme voivat vaivattomasti ostaa montaa eri makeistyyppiä ja olla aina varmoja, että saavat korkealaatuisia tuotteita.

Irtomakeisten lisäksi meiltä löytyy markkinoiden suurimpien makeis- ja herkkuvalmistajien suosituimpia, valmiiksi pakattuja tuotteita. Virvoitusjuomat ja muut herkut saat myös vaivattomasti tilattua meiltä! Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja otamme mielellään vastaan tuoteideoita!

Tavaramme toimittaa Posti ja tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Tietoa omistajista

Maxikarkin omistaa Net Trading Group Åland Ab (y-tunnus: 2848790-6)

Net Trading Group Åland Ab
c/o Ålands Företagsbyrå Ab
Nygatan 9
AX-22100 MARIEHAMN

Osto- ja toimitusehdot

Yleistä

Tuotteita myy Net Trading Group Åland Ab (y-tunnus: 2848790-6) ja näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin Maxikarkki-verkkokaupasta ostettavien tuotteiden kauppaan. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Net Trading Group Åland Ab pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan käytöstä ja säilytyksestä. Mikäli olet alle 18 vuotta sinulle tulee olla huoltajan lupa tilata Maxikarkki-verkkokaupasta. Kaikki petosyrirykset ilmoitetaan viranomaisille.

Asiakas vastaa tunnuksillaan tapahtuvasta asioinnista verkkokaupassa. Mikäli asiakas havaitsee tai epäilee tunnuksiensa väärinkäyttöä, on asiakkaan vastuulla välittömästi ilmoittaa asiasta Maxikarkille. Mikäli Net Trading Group epäilee asiakkaan tunnuksen väärinkäyttöä, on sillä oikeus sulkea asiakkaan käyttäjätunnus.

Maksutavat

Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä joko luottokortti- tai verkkopankkimaksuna (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki). Käytössäsi on myös lasku- ja osamaksupalvelut Collector ja Jousto. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla. Lue lisää Paytrailista. Makusvaihtoehtona on nyt myös MobilePay!

Käytössässi on myös Collector Lasku/Osamaksu -palvelu jolla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95€ laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Paytrailin asiakaspalvelu kuluttajille: 020 718 1830 (Arkisin klo 8-19). Lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Viikonloppuisin ja muina aikoina: asiakaspalvelu@paytrail.com

Noutamattomat tilaukset

On asiakkaan vastuulla antaa olemassa oleva ja oikea toimitusosoite. Mikäli toimitus palautetaan Maxikarkille väärän osoitteen vuoksi tai mikäli toimitusta ei noudeta, voidaan aiheutuneista kuluista periä 5€ lisämaksu. Toimitus tulee noutaa 7 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Hinnat

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Alennuksia ei voida yhdistää toisiin alennuksiin. Alennukset ovat voimassa vain määrätyn kampanja-ajan, eikä niitä voi hyödyntää aiemmin tehtyihin tilauksiin.

Suoritetusta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Itse toimituksen mukana tulee myös paperinen lähete ja kuitti. Mikäli et vastaanota tilausvahvistusta 30 minuutin kuluessa tilaushetkestä, pyydämme tarkistamaan, että tietoihin on syötetty oikea sähköpostiosoite. Ilmoittamalla asiakaspalvelulle asiasta voimme lähettää uuden tilausvaihvistuksen ja päivittää mahdolliset virheet.

Reklamaatiot ja palautukset

Toimituksen vastaanottaja on velvollinen tarkistamaan toimitettujen tuotteiden kunnon. Ongelmatapauksissa (kuten vialliset tai puuttuvat tuotteet) tulee kohtuullisen ajan kuluessa olla yhteydessä Maxikarkkiin yhteydenottolomakkeen avulla. Tuotteiden mahdollinen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Palautusosoite on: 

Maxikarkki
PL 3079
AX-22111 Mariehamn
ÅLAND

Mahdolliset rahojen palautukset tehdään tilauksessa käytetylle maksukortille tai tilille ja sen hoitaa Paytrail. Palautusaika on 3-5 pankkipäivää palautuksen käsittelystä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietolain 8§ mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) 10§:n sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Asiakasrekisterin henkilötiedot ovat ainoastaan Maxikarkin käytössä eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi käytetään tilausvahvistuksen sekä toimitustietojen lähettämiseksi. Pidätämme myös oikeuden Maxikarkin omaan suoramainontaan, mikäli et ole toisin ilmoittanut. Lue koko rekisteriseloste alla. Mikäli haluat tehdä muutoksia tietoihisi tai poistaa ne, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Takuu- ja tuoteselosteasiat

Pyydämme tutkimaan tarkasti tuoteselosteet, mikäli olet allerginen ja yliherkkä tietyille ainesosille. Maxikarkki ei vastaa mahdollisista reaktioista. Mikäli olet epävarma tuotetiedoista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin pyrimme auttamaan.

Avoin osto- ja palautusoikeus

Sovellamme kuluttajaviraston suosittelemaa 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että tuotteen pakkaus on ehjä eikä sitä ole avattu.

Riita

Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko-ohjeisiin täällä.

Muuta

Kun teet ensimmäisen tilauksesi liityt automaattisesti uutiskirjeemme tilaajaksi. Sitä kautta saat upeita tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen itse tai olemalla meihin yhteydessä.

Tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot voivat sisältää painovirheitä, tuoteselosteiden epätarkkuuksia tai muita virheitä ja niitä voidaan muuttaa milloin hyvänsä ilman ennakkoilmoitusta. Maxikarkki ei vastaa mahdollisista tavarantoimittajien hintamuutoksista.

Toimitukset ja toimitusmaksut

Maxikarkki toimittaa tällä hetkellä vain Suomeen. Kaikki ennen klo 19 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä (arkisin) ja toimitetaan 2-4 päivän kuluessa. Logistiikkakumppanina toimii Åland Post ja toimituksista vastaa Posti. Koska varastomme sijaitsee Ahvenanmaalla, siirtyvät tilaukset meiltä ensin Ahvenanmaan postin käsittelyyn ja vasta sen jälkeen Postille. Paketti näkyy Postin seurannassa vasta, kun se on saapunut Manner-Suomeen Postin käsittelyyn eli yleensä lähetystä seuraavana arkipäivänä. Tilaukset toimitetaan Postin paketteina lähimpään toimipisteeseesi tai pakettiautomaattiin (voit itse valita haluamasi toimipisteen kassalla) ja voit seurata toimituksen kulkua seurantakoodin avulla. Saat myös halutessasi toimitustietoa tekstiviestitse. Paketti on noudettava postista 7 vuorokauden sisällä Postin saapumisilmoituksesta. Katso postien sijainti.

Nouto_postista  

Toimitusmaksut

 • Postin paketti 0-10 kg 5€
 • Postin paketti 10-25 kg 8€

  FAQ

  • Kuinka pitkä päiväys tuotteissa on?

   Tuotteissa on vähintään 2 kuukauden parasta ennen -päiväykset. Lyhyemmät päiväykset ilmoitetaan erikseen tuotteiden sivuilla.

  • Mikä on tuotteiden toimitusaika?

   Toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksen lähettämisestä.

  • Miten saan kätevimmin tietoa eri kampanjoista ja tarjouksista?

   Suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme. Silloin saat sähköpostitse aina tuoreinta tietoa ajankohtaisista tarjouksista. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Suosittelemme myös seuraamaan meitä Facebookissa ja Instagramissa.

  • Mistä tiedän, että tilaukseni on matkalla?

   Heti kun varastomme on kerännyt, pakannut ja lähettänyt tilauksesi matkaan, niin saat siitä kuittauksen sähköpostitse.

  • Voinko perua jo maksetun tilaukseni?

   Tämä ei valitettavasi onnistu, sillä pyrimme heti tehokkaasti käsittelemään ja lähettämään tilauksesi matkaan, jotta vastaanottaisit sen mahdollisimman pian.

  • Miten otan yhteyttä Maxikarkkiin?

   Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

  • Mitkä maksutavat ovat käytössäni?

   Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä joko luottokortti- tai verkkopankkimaksuna (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki). Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla.

   Käytössässi on myös Collector Lasku/Osamaksu -palvelu jolla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lue lisää täältä.

  • Paljonko toimitus maksaa?

   Toimitusmaksu riippuu tilauksen kokonaispainosta: 

   - Postin paketti 0-10 kg 5€
   - Postin paketti 10-25 kg 8€
  • Toimitatteko ulkomaille?

   Juuri nyt toimitamme vain Suomeen.

  • Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

   Kun tilauksesi on vahvistettu, niin sitä ei valitettavasti voi enää muuttaa. Tilaus käsitellään heti tilaushetken jälkeen ja varastomme pakkaa sen mahdollisimman pian, jotta voimme taata nopean toimituksen.

  Rekisteriseloste

  Rekisteriseloste
  Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

  REKISTERINPITÄJÄ

  Net Trading Group Åland Ab (Y-tunnus: 2848790-6)
  c/o Ålands Företagsbyrå Ab
  Nygatan 9
  AX-22100 MARIEHAMN

  REKISTERIN NIMI
  Maxikarkki.fi:n asiakasrekisteri

  REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
  Henkilö on rekisteröitynyt Maxikarkki.fi:n asiakkaaksi, ostanut Maxikarkki.fi:stä tavaraa ja/tai osallistuu Maxikarkki.fi:n järjestämään tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.

  REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
  Rekisterin käyttötarkoitus on Maxikarkin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Maxikarkki.fi’n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

  Rekisterin tietoja voidaan käyttää Maxikarkin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tuotteiden toimituksen yhteydessä asiakkaan nimi, osoite- ja puhelinnumerotiedot voidaan luovuttaa toimituksesta vastaavalle kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi Posti). Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan luovuttaa markkinointitarkoituksessa ja asiakasviestinnässä ulkopuoliselle palveluntarjoajalle henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

  REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
  Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  Henkilön etu- ja sukunimi
  Yritys tai muu taho mikäli tilaaja ei ole yksityinen
  Sähköpostiosoite
  Postiosoite
  Puhelinnumero
  Tiedot käsitellyistä tilauksista
  Tilausten toimituksesta vastaavan tahon seurantatiedot

  TIETOJEN LUOVUTUS
  Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Maxikarkin käytössä, paitsi Maxikarkin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Maxikarkin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

  Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

  REKISTERIN SUOJAUS
  Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Maxikarkin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Maxikarkin salasanasuojatulla palvelimella.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

  Hoppsan!

  Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

  Hupsis

  Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.