Maxikarkki

We're performing some maintenance right now, and our website is temporarily unavailable.

Sorry for the inconvenience; please check back later!

Osto- ja toimitusehdot

Yleistä

Tuotteita myy Net Trading Group Åland Ab (y-tunnus: 2848790-6) ja näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin Maxikarkki-verkkokaupasta ostettavien tuotteiden kauppaan. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Net Trading Group Åland Ab pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan käytöstä ja säilytyksestä. Mikäli olet alle 18 vuotta sinulle tulee olla huoltajan lupa tilata Maxikarkki-verkkokaupasta. Kaikki petosyrirykset ilmoitetaan viranomaisille.

Asiakas vastaa tunnuksillaan tapahtuvasta asioinnista verkkokaupassa. Mikäli asiakas havaitsee tai epäilee tunnuksiensa väärinkäyttöä, on asiakkaan vastuulla välittömästi ilmoittaa asiasta Maxikarkille. Mikäli Net Trading Group epäilee asiakkaan tunnuksen väärinkäyttöä, on sillä oikeus sulkea asiakkaan käyttäjätunnus.

Maksutavat

Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä joko luottokortti- tai verkkopankkimaksuna (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki). Käytössäsi on myös lasku- ja osamaksupalvelut Collector ja Jousto. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla. Lue lisää Paytrailista. Makusvaihtoehtona on nyt myös MobilePay!

Käytössässi on myös Collector Lasku/Osamaksu -palvelu jolla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95€ laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Paytrailin asiakaspalvelu kuluttajille: 020 718 1830 (Arkisin klo 8-19). Lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Viikonloppuisin ja muina aikoina: asiakaspalvelu@paytrail.com

Noutamattomat tilaukset

On asiakkaan vastuulla antaa olemassa oleva ja oikea toimitusosoite. Mikäli toimitus palautetaan Maxikarkille väärän osoitteen vuoksi tai mikäli toimitusta ei noudeta, voidaan aiheutuneista kuluista periä 5€ lisämaksu. Toimitus tulee noutaa 5 arkipäivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Hinnat

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Alennuksia ei voida yhdistää toisiin alennuksiin. Alennukset ovat voimassa vain määrätyn kampanja-ajan, eikä niitä voi hyödyntää aiemmin tehtyihin tilauksiin.

Suoritetusta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Itse toimituksen mukana tulee myös paperinen lähete ja kuitti. Mikäli et vastaanota tilausvahvistusta 30 minuutin kuluessa tilaushetkestä, pyydämme tarkistamaan, että tietoihin on syötetty oikea sähköpostiosoite. Ilmoittamalla asiakaspalvelulle asiasta voimme lähettää uuden tilausvaihvistuksen ja päivittää mahdolliset virheet.

Reklamaatiot ja palautukset

Toimituksen vastaanottaja on velvollinen tarkistamaan toimitettujen tuotteiden kunnon. Ongelmatapauksissa (kuten vialliset tai puuttuvat tuotteet) tulee kohtuullisen ajan kuluessa olla yhteydessä Maxikarkin asiakaspalveluun (tiedot alla). Viallisista tuotteista pyydämme kuvan korvausta vastaan. Tuotteiden mahdollinen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Maxikarkin asiakaspalvelun yhteystiedot:

Sähköposti: info@maxikarkki.fi
WhatsApp-viesti: 040 8650580 (arkisin 10-16)
Puh: 020 7579100 (arkisin 13-16) 

Palautusosoite on: 

Maxikarkki
PL 3079
AX-22111 Mariehamn
ÅLAND

Mahdolliset rahojen palautukset tehdään tilauksessa käytetylle maksukortille tai tilille ja sen hoitaa Paytrail. Palautusaika on 3-5 pankkipäivää palautuksen käsittelystä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietolain 8§ mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) 10§:n sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Asiakasrekisterin henkilötiedot ovat ainoastaan Maxikarkin käytössä eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi käytetään tilausvahvistuksen sekä toimitustietojen lähettämiseksi. Pidätämme myös oikeuden Maxikarkin omaan suoramainontaan, mikäli et ole toisin ilmoittanut. Lue koko rekisteriseloste alla. Mikäli haluat tehdä muutoksia tietoihisi tai poistaa ne, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Takuu- ja tuoteselosteasiat

Pyydämme tutkimaan tarkasti tuoteselosteet, mikäli olet allerginen ja yliherkkä tietyille ainesosille. Maxikarkki ei vastaa mahdollisista reaktioista. Mikäli olet epävarma tuotetiedoista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin pyrimme auttamaan.

Avoin osto- ja palautusoikeus

Sovellamme kuluttajaviraston suosittelemaa 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että tuotteen pakkaus on ehjä eikä sitä ole avattu.

Riita

Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko-ohjeisiin täällä.

Muuta

Kun teet ensimmäisen tilauksesi liityt automaattisesti uutiskirjeemme tilaajaksi. Sitä kautta saat upeita tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen itse tai olemalla meihin yhteydessä.

Tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot voivat sisältää painovirheitä, tuoteselosteiden epätarkkuuksia tai muita virheitä ja niitä voidaan muuttaa milloin hyvänsä ilman ennakkoilmoitusta. Maxikarkki ei vastaa mahdollisista tavarantoimittajien hintamuutoksista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

Hoppsan!

Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

Hupsis

Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.