Maxikarkki

We're performing some maintenance right now, and our website is temporarily unavailable.

Sorry for the inconvenience; please check back later!

Maxikarkki 1v. bileet!

MAXIKARKKI JUHLII 1 V. SYNTTÄREITÄÄN!

Maxikarkki.fi täyttää 1v. ja juhlii tätä uskomattomin tarjouksin kokonaisen viikon ajan! Haluamme tietenkin myös kiittää erityisellä lämmöllä tuhansia kanta-asiakkaitamme. Viikko 39 (24.-30.9.) juhlitaan kokonainen viikko on omistettu päivittäin vaihtuville synttäritarjouksille - tervetuloa mukaan! Löydät koko viikon uskomattomia päivätarjouksia joihin tarttua!

JUURI NYT! Tarjoamme ILMAISET TOIMITUSKULUT kaikkiin yli 25€ tilauksiin! Käytä koodia KARKKI kassalla niin poistat toimituskulut tilauksestasi. Tarjous on voim. 26.9. klo 10:00 asti eikä koodia voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Maxikarkki.fi aloitti toimintansa vuosi sitten. Vuoden mittainen matka tähän mennessä on yllättänyt positiivisesti Maxikarkki.fi-verkkokaupan väen. Upeinta on ollut rakentaa Maxikarkki.fi-verkkokauppa ja koko asiakaskokemus melkein tyhjältä pöydältä yhdessä mahtavien yhteistyökumppaneiden kanssa ja asiakkaita kuunnellen.

Maxikarkki.fi on selvästi otattu omakseen Suomessa. Kymmeniätuhansia tilauksia on tullut aina Hangosta Utsjoelle saakka. Maxikarkki.fi on toimittanut reippaasti yli neljännesmiljoonan tuotetta ympäri Suomea. Suurkiitos kaikille!

Tervetuloa mukaan juhlimaan myös sosiaalisessa mediassa:
Maxikarkki Facebookissa
Maxikarkki Instagramissa

Asiakkaat erityisasemassa Maxikarkki.fi-verkkokaupalle

Erityisessä asemassa on ollut tottakai myös asiakkaiden antama palaute, jota olemme kuunnelleet tarkoin korvin. Erityiset tuotetoiveet ovat olleet meille Maxikarkilla tärkeässä asemassa. Suora dialogi asiakkaiden kanssa on aina tärkeää, joten jatkossakin kuuntelemme tarkkaavaisesti asiakkaidemme toiveita jotta he voivat palata tyytyväisin mielin Maxikarkki.fi-verkkokauppaan!

Maxikarkki.fi-verkkokaupan kaltaisilla tekijöillä on ollut selvästi kysyntää Suomessa. Markkinoilla on muutamia suuria eriä ja parasta ennen -tarjouksia tarjoavia tekijöitä, joten näimme kuinka Maxikarkki.fi kaltaisella ketterellä ja asiakasystävälliselle tekijälle on tarvetta. Asiakkaamme ovat ottaneet selvästi omakseen mm. virvoitusjuomat ja irtokarkit, jotka ovat olleet selvästi suosituimmat tuotteemme viimeisen vuoden aikana.

Verkkokauppa yleisesti on vielä nuori ala Suomessa ja se on myös havaittu Maxikarkissa kun yhteistyötä on lähdetty tekemään perinteisteen kivijalkaan tottuneiden kumppaneiden kanssa. Verkkokauppa ei kuitenkaan ole tuntematon ja pelottava myyntikanava kuin ehkä luullaan ja se kasvaa vuosittain tuntuvasti.

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Jatkamme vielä tarkemmin asiakkaidemme toiveiden kuuntelua ja kehitämme toimintaamme entistä paremmaksi tämän pohjalta. Tulemme lisäämään uusia toimitusvaihtoehtoja verkkokauppaamme ja parantamaan asiakaskokemusta. Seuraavan vuoden aikana on tavoitteena laajentaa myyntiä myös Viroon ja alkuaskeleet näyttää erittäin lupaavalta. Ensisijaisesti haluamme tietenkin palvella asiakkaitamme kun kuljemme kohti joulumyyntiä ja vuoden vilkkainta aikaa!

Kaikki haasteet on luotu ratkaistavaksi, joten Maxikarkki.fi lähtee uuteen vuoteen makein mielin ja ottamaan haasteet vastaan!

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

Hoppsan!

Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

Hupsis

Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.