KARKKIPÄIVÄ PIRISTÄMÄÄN VIIKKOA

Moni varmasti muistaa lapsuudestaan kuinka tiettyä viikon ajankohtaa osattiin odottaa innolla – nimittäin karkkipäivää. Karkkipäivän ei tarvitse olla vain lasten juttu vaan moni muukin saa ja pitääkin silloin tällöin herkutella. Tästä syystä karkkipäivä voi olla hyvä viikon piristys myös aikuisille.

Karkkipäivä kerran viikossa tutkitusti herkuttelu silloin tällöin lisää terveyttä. Mieli voi nimellisesti järkkyä jos ei pääse aina joskus herkuttelemaan! Karkkipäivä tuo tähän helpotuksen. Nykypäivän terveellinen ruokavalio on oltava joustava. Tässä tavallinen arkiruoka ja herkut vaihtelevat. Herkuttelu kuuluu jokapäiväiseen kulttuuriimme ja juhlahetkiin. Satunnaisella herkutteluilla on mieltä parantava vaikutus ja voima. Pelkästään lempisuklaan tai lempikarkin ostaminen voi vaikuttaa mielihyvän kokemuksia.

 

KARKKIPÄIVÄ VIIKOSSA SOPII KAIKILLE

Karkit ja muut makeiset olivat ennen harvinaista herkkua joten makeisia päästiin maistelemaan vain muutaman kerran vuodessa. Nykyisin valinnanvaraa onkin paljon enemmän, joka tuo mahdollisuuksia valita omat suosikkinsa karkkipäivää varten. Maxikarkin laajasta valikoimasta löydät varmasti suosikki irtokarkit, lakritsit, suklaat ja salmiakit.

Kaikkien herkkusuiden kannattaa aina muistaa huhtikuun 5. päivä jolloin vietetään kansainvälistä karkkipäivää. Monilla ihmisille makumieltymykset vaihtelevat. Osalle lakritsi on ainoa oikea kun toiset tykkäävät ennemmin suklaisista herkuista. Mikä ikinä suosikkisi onkaan, niin huhtikuun alussa voi viettää hyvin mielin karkkipäivää oikein kansainvälisesti.

 

MAXIKARKKI PELASTAA KARKKIPÄIVÄN

Omien herkkujen tilaaminen tulevia karkkipäiviä varten Maxikarkin verkkokaupasta on helppoa ja vaivatonta. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta on helppoa lisätä omat suosikkinsa omaan varastoon karkkipäivää varten.

Karkkipäivän herkkuja ei myöskään tarvitse odottaa liian kauaa. Verkkokauppamme toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Maxikarkin toimittamat herkut saat vaivattomasti aina lähimpään toimipisteeseen ja myös SmartPosti-lokeroihin.

Suosikkiherkkunsa karkkipäivää varten kuten karkit, suklaat, salmiakit ja muut herkut saa tilattua netistä helposti sekä vaivattomasti kotimaisesta sekä luotettavasti verkkokaupastamme vaikka syrjäseuduille asti.


Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

Hoppsan!

Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

Hupsis

Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.