HALPA KARKKI

Norjan markkinoilla menestynyt Maxikarkki-verkkokauppa on aloittanut toiminnan myös Suomessa. Osoitteessa maxikarkki.fi toimiva kauppa myy mm. irtokarkkeja, suosikkivalmistajien makeispusseja, lakritseja, sipsejä ja virvoitusjuomia verkossa suoraan kuluttajille. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset tarjoava yritys on jokaisen herkuttelijan ja huipputarjouksista pitävän unelmakauppa. Verkkokauppana Maxikarkki tarjoaa korkealla sykkeellä tarjouksia asiakkailleen ja tarjoaa lähes joka päivä uusia hullun hyviä tarjouksia. Maxikarkki on karkkikauppa verkossa, aina auki ja aina täynnä herkullisia tarjouksia!

Leffailtoihin, TV-sarjojen nautiskeluun, juhliin tai muuten vain herkutteluun – Maxikarkista löytää herkut edullisesti ja helposti. Maxikarkki tarjoaa täydellisen ratkaisun esim. synttärijuhlia tai häiden karkkitarjontaa eli niin kutsuttua karkkibuffétia suunnitteleville. Maxikarkista löytää jokaiselle vieraalle sopivia irtokarkkeja loistavin hinnoin! Suklaarasiat ja herkut kuusen alle jouluksi onnistuu myös kätevästi, puhumattakaan pääsiäiskarkeista tai vaikkapa penkkarikarkeista.

Valikoimista löytyy suuri oma irtokarkkivalikoima sekä tukkupakkauksia tunnettujen merkkien irtokarkkeja. Maxikarkin omat irtokarkit ovat saatavilla sopivan kokoisissa laatikoissa, jotka on pakattu täysin hygieenisessä ympäristössä. Näin asiakkaat voivat vaivattomasti ostaa montaa eri makeistyyppiä ja olla aina varmoja siitä, että saavat korkealaatuisia tuotteita.

Maxikarkin valikoima kasvaa koko ajan. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä useita suosikkivalmistajien tuotteita:

 • Fazerin suosikkimakeiset Turkin Pippurista ja Dumlesta Fazerin siniseen
 • Maraboun suklaalevyt ja patukat
 • Taffelin sipsit megapusseissa ja muut naposteltavat
 • Suurpakkauksia virvoitusjuomista kuten Coca-Cola, Pepsi, Lipton, Dr Pepper, Fanta ja muita!
 • Suosittujen energiajuomavalistajien monipakkauksia: Red Bull, Monster ja muita.
 • Pandan lakupussit ja patukat
 • Kouvolan Lakritsin pehmeän tuoreet lakritsit ja herkut
 • Halvan suosikkimakeiset Vanhoista Autoista Wanhan Ajan Lakuun
 • Capri-Sunin lisäaineettomat ja virkistävät mehut
 • Bonnen suositut soseet ja välipalajuomat
 • Kaffa Roasteryn herkulliset kahvipavut

   

  Hyvät tarjoukset kiinnostavat ihmisiä. Verkossa on helppoa ja kätevää tehdä ostoksia ja valikoima on suuri. Maxikarkki tarjoaa asiakkaille suuren valikoiman herkkuja edullisin hinnoin ja vaivattomasti, suurimman osan ajasta halvemmalla kuin perinteiset kaupat. Halvat karkit verkosta löytää takuulla Maxikarkista. Valikoimasta löytyy makeisten, naposteltavien ja virvoitusjuomien lisäksi mm. laadukkaita kahveja, soseita ja välipalajuomia, joten herkkuja löytyy monenlaisia. Maxikarkilla pyritään laajentamaan valikoimaa koko ajan ja toiveita otetaan mielellään vastaan suoraan asiakkailta!

  Verkossa ostaminen on helppoa ja turvallista. Parin klikin päässä on suuri määrä herkkuja vaikkapa juhliin tai ihan omiin herkutteluhetkiin. Tilaaminen on helppoa eikä vaadi rekisteröitymistä. Maksuvaihtoehtoja on useita ja maksaminen on turvallista: maksupalveluntarjoajana toimii suomalainen Paytrail Oyj, jonka kautta onnistuu verkkopankkimaksut (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki) sekä luottokorttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express). Asiakkaan käytössä on lisäksi myös lasku- ja osamaksupalvelut Collector ja Jousto.

  Kun tilaus on tehty, asiakas saa automaattisen tilausvahvistuksen. Heti kun tilaus on kerätty ja paketoitu, sille annetaan lähetystunnus joka lähetetään suoraan asiakkaalle sähköpostitse ja tekstiviestitse mikäli näin on toivottu. Lähetystä voi sen jälkeen seurata lähetystunnuksen avulla kätevästi. Ennen klo 19 arkipäivänä tehty tilaus lähtetään matkaan vielä samana päivänä ja Posti toimittaa sen lähimpään Postiin 2-4 päivässä. Maxikarkki toimittaa ympäri Suomen ja tuo täten suuren herkkuvalikoiman aidosti jokaisen ulottuville. Toimitusmaksut määriytyvät tilauksen painon mukaan: 0-10kg painavien pakettien toimitusmaksut on 5€ ja 10-25kg pakettien 8€. Kassa valitsee automaattisesti oikean vaihtoehdon paino mukaan.

  Ostaminen Maxikarkki-verkkokaupasta on todella turvallista ja kätevää. Maxikarkin sivut ovat täysin mobiiliystävälliset eli shoppailu älypuhelimella toimii myös hyvin. Maxikarkin varasto sijaitsee Maarianhaminassa josta tilaukset lähtevät manner-Suomeen ja ongelmatapauksissa asiakaspalvelu palvelee Suomeksi puhelimitse, sähköpostitse, Facebookissa tai WhatsAppin kautta.

  Oli siis kyseessä lasten juhlat, omat bileet kavereille, hääjuhlat tai ihan vain omiin herkutteluhetkiin tarkoitetut tuotteet niin Maxikarkki-verkkokauppa on oikea osoite. Löydät Maxikarkista aina edullisia tuotteita ja koko ajan vaihtuvia erikoistarjouksia, joten kannattaa tilata uutiskirje ja seurata yritystä sosiaalisessa mediassa. Maxikarkilla on luvassa paljon eri kampanjatarjouksia, yhden päivän voimassa olevia tarjouksia ja uskomattomia pakettitarjouksia.

  Maxikarkin omistaa Net Trading Group Åland Ab, pörssiyhtiö Net Trading Group AB:n tytäryhtiö. Norjan markkinoilla menestynyt yritys on viimeisen 12 kuukauden aikana kasvattanut myyntiään 4 miljoonasta kruunusta 12 miljoonaan kruunuun ja aikoo myydä vuoden 2017 aikana 38 miljoonalla kruunulla herkkuja verkossa. Yritys aikoo nyt valloittaa myös Suomen markkinat.

  Tutustu verkkokauppaan osoitteessa maxikarkki.fi

  Löydät Maxikarkin myös Facebookista ja Instagramista.

   

   

  Tilaa uutiskirjeemme

  Tilaamalla uutiskirjeemme et jää loistotarjouksista paitsi ja saat ensimmäisenä tietää erikoistarjouksista. Tilaa nyt syöttämällä sähköpostiosoiteesi alle.

  Hoppsan!

  Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 NOK inklusive EU-frakt på 20 NOK.

  Hupsis

  Tätä tuotetta voi ostaa rajatun maksimikappalemäärän.